ΙΣΤΟΡΙΑ

istoria

ΙΣΤΟΡΙΑ

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων « Χαράλαμπος Μακρής», ιδρύθηκε από τον κ. Χαράλαμπο Μακρή το 1978. Φιλοδοξία του ήταν να συνδέσει το όνομά του με την άριστη παροχή υπηρεσιών στον τομέα των ανελκυστήρων.

Το γραφείο έχοντας ως στόχο το τρίπτυχο «ασφάλεια – αξιοπιστία – ανταγωνιστικές τιμές», διατηρεί μια συνεχή ανοδική πορεία από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα.

Σταθμός για το τεχνικό γραφείο αποτελεί το έτος 2012, όταν πλέον αναλαμβάνουν τα ηνία της επιχείρησης, και τα δυο παιδιά του κ. Χαράλαμπου Μακρή, Ιωάννης και Άγγελος Μακρής, μεταφέροντας την τεχνογνωσία τους από τις πολυτεχνικές σχολές του Μηχανολόγου Μηχανικού και Ηλεκτρολόγου Μηχανικού αντίστοιχα, απ’ όπου αποφοίτησαν.

Την ίδια περίοδο το τεχνικό γραφείο αλλάζει την ονομασία του σε Τεχνική Εταιρεία Ανελκυστήρων «Αφοί Ι & Α ΜΑΚΡΗ Ο.Ε», με την εμπορική επωνυμία MAKRIS ELEVATORS.

Στόχος της νέας διοίκησης είναι να εδραιωθεί τόσο στις εγχώριες όσο και στις ξένες αγορές και να συνδέσει το όνομα MAKRIS ELEVATORS με την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας!

Κάντε κλικ εδώ

Κάντε κλικ εδώ